Aquest mes de febrer hem reubicat les nostres oficines dins del mateix edifici on estàvem instal·lats, a l’Avinguda Jaume I número 1 de Girona. A partir d’ara ens trobareu a la cinquena planta, en un espai ampli i diàfan, on hi regna la llum i el color blanc.

Des d’aquest nou espai us continuarem oferint els nostres serveis:

  • Assessoria jurídica i d’empresa
  • Contractació
  • Compliance, protecció de dades i compliment normatiu
  • Propietat industrial, intel·lectual i noves tecnologies
  • Defensa judicial
  • Successions i immobiliari

Unes especialitats que desenvolupem amb un equip de professionals de primer nivell, incorporant-hi la tecnologia i la col·laboració d’expert partners, quan el projecte ho requereix, per donar la màxima fiabilitat als nostres clients.

Us hi esperem!